The ordinary recension

The Ordinary var verkligen ett hudvårdsmärke som tog Sverige med storm när det dök upp. Att erbjuda hudvård och diverse olika syror till ett så bra pris – WOW! Nu finns det att handla lite överallt men för att få rabatt på produkterna rekommenderar jag att man använder studentkortet eller mecenatkort hos Åhlens! Dom erbjuder nämligen studentrabatt på nästan allting i varuhuset och på nätet, helt perfekt tycker jag som student. 

The Ordinary peeling solution recension78APIN90WQ 0769915191004 front - The ordinary recension


 Köp hos Åhlens för 89kr!

 

 

 

Jag tror inte att någon som är intresserad av hudvård har lyckats missa The Ordinary’s AHA & BHA peeling.

Denna peeling innehåller en massa bra grejer som du kan läsa mer om på produktsidan. Men kort och gott: AHA syran exfolierar hudens yttersta lager, vilket gör att man jämnar ut och ljusar upp hudytan. BHA syran däremot hjälper också till att exfoliera, men verkar mer för orenheter. Om din hud är känsig för syror är inte detta produkten för dig helt enkelt.

Men, jag som är en flitig användare av denna peeling rekommenderar den till alla i min närhet. För det låga priset är det svårt att hitta något bättre. Jag rekommenderar att man använder den max 1 gång varannan vecka, men jag vet också dom som använder den oftare!

The Ordinary Buffet recension

51APONX2LE 0769915190403 front - The ordinary recension

 

Köp här för 179 kr!t?a=1136856392&as=1420516769&t=1&tk=1&i=1 - The ordinary recension

 

 

 

Detta är ett serum från The Ordinary som också blev oerhört populärt när det dök upp i Sverige. Serumet innehåller en hel del bra grejer som jag rekommenderar dig att läsa mer om hos Åhlens.

Serumet är otroligt drygt och räcker därför väldigt länge. Att deras flaskor är designade med en dropp-pipett underlättar appliceringen. Flaskorna är även väldigt snygga att ha i badrumsskåpet med sina enkla designer. Detta är helt klart ett otroligt serum för att befinna sig i den prisklassen som det gör!

Värt att tänka på när man ska använda The Ordinary buffet serum är att man inte ska applicera för mycket, och att låta huden vänja sig vid produkten under en period.

The Ordinary Matrixyl recension

46APDNN23E 0769915190168 front - The ordinary recension

Endast 139 kr hos Åhlens
t?a=1136856392&as=1420516769&t=1&tk=1&i=1 - The ordinary recension

 

 

 

 

Matrixyl är en peptidsammansättning som är varumärkesskyddad! Denna har utvecklats av Sederma i Frankrike. Denna formula har visat sig göra susen mot rynkor och jag är beredd att hålla med.

Den här gör verkligen susen för hyn, inte bara för rynkorna. Jag rekommenderar att man använder den ca 1 gång i veckan, för att hålla huden i god balans. Precis som med deras övriga produkter räcker 2-3 droppar väldigt långt, vilket är sjukt snällt mot plånboken.

Att kombinera denna med andra produkter från serien är verkligen att föredra. Någonting man ska ha i åtanke innan man shoppar denna är att den kan upplevas oerhört klibbig på huden, så jag rekommenderar applikation någon timme före läggdags!