Sugarbearhair resultat & användning

Dessa gummibjörnar som tog över instagram för ett tag sen är inte bara goda, utan sugarbearhairs resultat talar för sig själva. De säljer otroliga mängder av hårtillskott till massvis av nöjda återkommande kunder. Många sliter kanske på sitt hår genom att bleka håret eller liknande och då kan det vara kanon att komplettera sin hårvård med vitaminer.

Friskt hår får du genom att våra ditt hår inifrån och ut – och allra bäst gör du detta genom att förtära dessa Sugarbearhair vitaminer som innehåller allt som ditt hår älskar! Dessutom värnar Sugarbearhair om säkerhet och resultat. Alla produkter tillverkas i USA på anläggningar som använder FDA-godkända riktlinjer. Detta för att säkerhetsställa att alla produkter är kvalitativa! Jag tycker verkligen att det märks, eftersom produkterna ser bra ut, doftar gott och framförallt smakar bra. 

 

Vad innehåller Sugarbearhair?

Dessa vegetariska vitaminer innehåller massvis med vitaminer och mineraler. Anledningen till innehållet är att dom har satsat på att verkligen maxa med sånt som är bevisat vara otroligt stärkande och nyttigt för håret. Förutom alla nyttiga grejer så är gummibjörnarna gjorde av riktiga bär för att få till den goda smaken. Jag älskar ju kokosolja i håret och dessa björnar innehåller även kokosolja – på så sätt kan man alltså vårda med oljan inifrån och ut. 

Vitamin A: Kraftfullt vitamin så du kan hitta i t.ex. sötpotatis, morötter och grönkål. Vitamin A är kalasbra för både hud och hårbotten då det främjar blodets syrecirkulation. En glad hårbotten leder till längre och starkare hår. Vitaminen låter kroppen återfukta hårbotten genom att stötta upp kroppen i sin naturliga oljeproduktion. 

C-Vitamin: Alla framgångsrika hårvårds-formler innehåller C-vitamin! Detta pga att vitaminet har fantastiska hårväxande egenskaper. Vitaminet är avgörande för att din kropp ska utveckla kollagen, det som hjälper håret att växa inifrån och ut. 

E-Vitamin: Denna vitamin är viktig för vår blodcirkulation. Förutom att skydda och läka håret motverkar den dessutom fina linjer och rynkor i huden, hur bra? Denna rika antioxidant funkar även som ett skydd mot skador på hårsäckarna och precis som med Vitamin A främjar hälsosam hårtillväxt eftersom även denna hjälper till med syre till hårbotten. 

Vitamin B-6: Om du har problem med håravfall så är detta den viktigaste vitaminen för dig! Denna hjälper kroppen att bilda celler, du kan hitta vitaminet i andra livsmedel så som solrosfrön, kyckling eller tonfisk. I kombination med zink arbetar dessa två tillsammans för att blockera ämnet DHT i våra kroppar som kan orsaka håravfall. 

Sugarbearhair innehåller även: Folinsyra (Vitamin B-9), Vitamin B-12, Biotin och Vitamin B-5.

Sugarbearhair Resultat – Bilder!