Solpuder – 3 prisvärda favoriter

Många gillar att fräscha upp ansiktet med lite solpuder eller bronzer, kanske mest under vinterhalvåret men även när sommaren smyger sig på och man inte riktigt hunnit få upp önskad bränna. Men att veta vilket solpuder man ska använda kan ibland kännas omöjligt. Där ute på marknaden finns det ju en hel djungel av olika bronzers! I min bäst i test guide tänkte jag tipsa om mina topp 3 bronzers som är återkommande i min neccesär! Men som vanligt när du ska handla smink online, ska du såklart inte glömma bort att använda din studentrabatt.

73178512494832 - Solpuder - 3 prisvärda favoriter

Isadora Bronzing Powder Matte Tan

En av mina absoluta budgetfavoriter är Isadoras solpuder som ger ett matt men ändå solkysst resultat. Det är ju alltid lite roligare att shoppa prisvärda produkter. Pudret går att använda både på kropp och i ansiktet. Jag tycker alltid att man ska sikta på multifunktionella produkter när man handlar skönhet. Stort plus är att man får med en spegel i förpackningen. Det underlättar helt klart för oss som tycker om att fixa till oss på språng! 

Klicka här för att shoppa! 

 

681619700279 - Solpuder - 3 prisvärda favoriter

The balm bahama mama bronzer

Ännu en favoritbudget-produkt som jag fortsätter köpa varje gång den tar slut. Låt dig inte skrämmas av att den ser så mörk ut i förpackningen. Den är lätt på huden och ger ett matt och fint resultat, väldigt tunt och naturligt. Jag skulle till och med rekommendera denna för dig som precis som jag är väldigt ljus i hyn! En stor fördel med denna är också att den räcker otroligt länge, helt enkelt en väldigt dryg produkt. 

Klicka här för att shoppa!

64126008633142 - Solpuder - 3 prisvärda favoriter

Lumene natural glow bronzer

Även denna kan man köpa utan att det svider allt för mycket i plånboken. Lumene gör en aldrig besviken med sina skönhetsprodukter. Den här bronzern utlovar ”natural glow” och det tycker jag verkligen att det ger en. Svep den över hela ansiktet med en stor fluffig borste så kommer du att få ett succéresultat! Man kan jobba mer med lager på de ställen i ansiktet man önskar lite mer bronzing effekt. 

Klicka här för att shoppa!