Ida Warg brun utan sol

ida warg self tanning mousse 150ml 2300 102 0150 1 - Ida Warg brun utan sol

När Ida Warg meddelade att hon skulle släppa en brun utan sol blev jag genast nyfiken! Jag som är väldigt intresserad av vegansk hudvård blev så glad när jag läste om att serien av brun utan sol skulle vara vegansk. Det viktigaste för mig för att jag ska känna mig helt nöjd med en brun utan sol är att den inte doftar illa! Något jag känner mig riktigt trött på är helt enkelt när brun utan sol doften hänger kvar på kroppen i flera dagar, man känner sig bara ofräsch då.. Den brun utan sol från Ida Warg som jag valt att testa är den i mousse-form. Den är, som flaskan avslöjar, ”fragrance free” vilket gjorde mig nyfiken. För precis som jag nämnde så tycker jag inte om för mycket doft i min brun utan sol. Ida Warg brun utan sol mousse håller verkligen vad den lovar! Den doftar i princip ingenting, vilket verkligen gjorde mig nöjd! Moussen finns i denna vanliga variant, men även en mörkare och en snabbvariant.

Ida Warg Brun utan sol mousse resultat & omdöme

Till att börja med så duschade jag och skrubbade mig ordentligt. Sen valde jag att applicera brun utan sol med den tillhörande handskent?a=872761485&as=1420516769&t=1&tk=1&i=1 - Ida Warg brun utan sol och den var jag tyvärr inte så imponerad av. Jag använder hellre min brun utan sol handske från St Tropez då den är lite längre och gör så att jag slipper få lika mycket brun utan sol på händerna. Men, moussen doftar som sagt inte vilket är ett jätteplus för mig. Den är väldigt dryg och oerhört lätt att applicera. Dock är den färglös vilket jag vet att många kanske tycker är knepigt, men jag tycker faktiskt att det kvittar. Ganska snabbt efter applicering börjar man se att färgen gradvis blir mörkare. Så om man har missat något ställe är det lätt åtgärdat. På flaskan kan man läsa att det endast ska ta tre timmar för att få till en fin färg, men jag sover alltid med min brun utan sol. Jag blev iallafall väldigt nöjd med färgen och den förstördes inte av att jag sov med den på. Mitt betyg för Ida Warg brun utan sol är helt klart 5/5, även om jag inte skulle köpa deras handske igen

Köp Ida Warg Brun utan sol med studentrabatt!

Givetvis vill jag ju tipsa om att du kan använda din studentrabatt när du ska shoppa brun utan sol.
Hos Nordic feel har du som student alltid 10% på hela sortimentet. 

P 80323 - Ida Warg brun utan sol

Ida Warg Instant Self-Tanning
Mousse

Perfekt för dig som har bråttom med att få lite snygg färg, till exempel påvägen till festen! Denna behöver du nödvändigtvis inte duscha av efter applicering vilket underlåttar när man är på språng! Endast 179 kr hos Nordic feel.t?a=872761485&as=1420516769&t=1&tk=1&i=1 - Ida Warg brun utan sol

ida warg self tanning mousse 150ml 2300 102 0150 1 - Ida Warg brun utan sol

Ida Warg Self-tanning face & body mousse

Precis som namnet på flaskan utlovar så kan du använda denna båda i ansiktet och på kroppen, otroligt praktiskt att slippa köpa flera produter. Den blir din för bara 179 kr hos Nordic Feel.t?a=872761485&as=1420516769&t=1&tk=1&i=1 - Ida Warg brun utan sol

P 53256 - Ida Warg brun utan sol

Ida Warg Self-tanning
spray

För dig som helt enkelt kanske inte gillar mousse men föredrar brun utan sol spray kan jag rekommendera denna. Håller precis lika hög standard som sina mousse-kompisar. 139 kr hos Nordic feel kostar den!t?a=872761485&as=1420516769&t=1&tk=1&i=1 - Ida Warg brun utan sol Även denna kan du ha både i ansiktet och på kroppen.