Fudge clean blonde

Recension Fudge Clean Blonde

Att behålla en kall ton i blont eller blekt hår kan ibland vara svårt. Förutom att ta bort gula toner ur håret hjälper Fudge clean blonde till att vårda och återfukta håret speciellt efter frekvent användning av värmeprodukter så som hårföner eller plattång. Många silverschampon och toningar idag kan ibland kännas väldigt dyra och inte alls prisvärda, men detta är verkligen ett bra budget alternativ. Produkten är oerhört dryg och absolut inte heller dyr i inköp. 

fudge clean blonde shampoo 300ml 1116 119 0300 1 - Fudge clean blondeJag har testat produkten under en längre period och har verkligen bara bra saker att säga om det. Dels så doftar den oerhört gott. Men du kan också styra själv hur länge du vill ha produkten i håret och på såsätt styra själv hur kall ton du vill ha i ditt hår. 

Fudge clean blonde resultat!

Jag brukar använda den i håret ca 2-5 minuter beroende på hur lång tid det gått sen jag använda det sist, men jag brukar försöka använda det lite oftare och kortre då jag upplever mitt eget resultat bättre då. Det man absolut vill undvika när det kommer till silverschampon och inpackningar är att de lila tonerna i håret fastnar och att det helt enkelt inte får en snygg kall ton – utan man blir istället lilahårig. 

parfym logo 150x150 - Fudge clean blonde

Handla hos Parfym.se
250ml

Lyko logga 150x150 - Fudge clean blonde

Handla hos
lyko.se
250ml

nordic feel logo 150x150 - Fudge clean blonde

Handla hos Nordicfeel.se
250 ml

ginos 150x150 - Fudge clean blonde

Handla hos ginos.se
250 ml

Studentrabatt hos Lyko! 

Studentrabatt hos Nordicfeel!